Ulricehamn

Stubo logotyp

Våra fastigheter – Ulricehamn

 • Avenboksgatan, Ulricehamn Avenboksgatan - Fler bilder

  Adress: Avenboksgatan
  Två kombohus med fyra våningar och totalt 32 hyreslägenheter i Stadsskogen. Här bor du lugnt men ändå med närhet till både stadens utbud, naturen och aktiviteter. Trapphus med hiss, porttelefon och passagesystem. Möjlighet till privat parkering erbjuds.

  Här erbjuder vi fräscha, moderna och välplanerade lägenheter med stora sällskapsytor samt härlig balkong med eftermiddags/kvällssol.

  Promenadavstånd till skolor, förskola och Lassalyckans fritidsområde som erbjuder uppvärmda fotbollsplaner, fotbollshall, ishall, boulebanor, golfbana med mera.

  Med det utmärkta läget är lägenheterna på Avenboksgatan 2A och 2B perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!

 • Bogesundsgatan 20, Ulricehamn Bogesundsgatan 20 - Fler bilder

  Adress: Bogesundsgatan 20

  Mitt i Ulricehamns centrum utmed Bogesundsgatan ligger denna charmiga fastighet med fem lägenheter(renoverade 2006).

  Lägenheterna är attraktivt belägna med närhet till det bästa Ulricehamn har att erbjuda, mysig gågata, affärer och butiker.

  Några av lägenheterna har fint utsikt över sjön Åsunden!

  Parkeringsmöjligheter finns intill huset.

 • Hemrydsgatan 2, Ulricehamn Hemrydsgatan 1 - Fler bilder

  Adress: Hemrydsgatan 1 A-D
  På Hemrydsgatan 1, 2, 4 och 12 har vi 155 lägenheter. Miljön är lugn och trivsam. Nära till skolor. Busshållplats finns i närheten. Två av de tre stjärnhusen i området har totalrenoverats under 90-talet. Bl.a med helt nya kök och badrum. I området finns både varm- och kallgarage. Frisör finns på området. Till centrum är det mindre än en kilometer.

 • Hemrydsgatan 12, Ulricehamn Hemrydsgatan 12 - Fler bilder

  Adress: Hemrydsgatan 12 A-D
  På Hemrydsgatan 1, 2, 4 och 12 har vi 155 lägenheter. Miljön är lugn och trivsam. Nära till skolor. Busshållplats finns i närheten. Två av de tre stjärnhusen i området har totalrenoverats under 90-talet. Bl.a med helt nya kök och badrum. I området finns både varm- och kallgarage. Frisör finns på området. Till centrum är det mindre än en kilometer

 • Hemrydsgatan 4, Ulricehamn Hemrydsgatan 4 - Fler bilder

  Adress: Hemrydsgatan 4 A-D
  På Hemrydsgatan 1, 2, 4 och 12 har vi 155 lägenheter. Miljön är lugn och trivsam. Nära till skolor. Busshållplats finns i närheten. Två av de tre stjärnhusen i området har totalrenoverats under 90-talet. Bl.a med helt nya kök och badrum. I området finns både varm- och kallgarage. Frisör finns på området. Till centrum är det mindre än en kilometer. .

 • Karlslättsvägen 2-9, Ulricehamn Karlslättsvägen 2-9 - Fler bilder

  Adress: Karlslättsvägen
  Med adress Karlslättsvägen 2-9 har Stubo 161 lägenheter. Området är grönt och trafikfritt. Här finns inbjudande gräsmattor, egen tennisbana, många odlingslotter och härliga lekytor för barnen. På Karlslätt är skogen närmaste granne med stigar och motionsspår alldeles utanför området.

  Stora, soliga balkonger och uteplatser erbjuder fint utsikt över ”stan”. Lägenheterna är välplanerade, rymliga och Ijusa. Här finns också möjlighet att hyra garage eller p-plats för bilen. Bastu, solarium och olika hobbylokaler finns i området.

  Daghem och lågstadieskola finns i anslutning till området. Några hundra meter bort ligger gymnasium, sim- och sporthall. Från Karlslätt är det cirka 1 km till centrum. Bussförbindelser precis gatan nedför som tar dig till Jönköping och Borås.

 • Nillas väg 1, 3, 5, 7 och 30, Ulricehamn Nillas väg 1, 3, 5, 7 och 30 - Fler bilder

  Adress: Nillas väg
  På Nillas Väg 1, 3, 5, 7 och 30 har vi 132 lägenheter. De flesta balkongerna har sydvästläge och bjuder hyresgästerna på en fin utsikt över Ulricehamn och Åsunden. Här finns möjlighet att hyra kallgarage och p-plats för bilen.

  Till centrum är det 800 meter eller cirka 2 minuter med buss. Hållplatsen ligger mitt i området.

  Gång- och cykelavstånd även till badplats, idrottsanläggningar, sim-och sporthall, mataffär samt till Ulricehamns centrum som erbjuder ett stort utbud av caféer, restauranger och shopping.

 • Nillas väg 28, Ulricehamn Nillas väg 28 - Fler bilder

  Adress: Nillas väg 28
  Här erbjuder vi 31 fräscha och ljusa lägenheter i ett trivsamt område. I huset finns gym, hiss och det ligger i ett fint område.

  Gång- och cykelavstånd även till badplats, idrottsanläggningar, sim-och sporthall, mataffär samt till Ulricehamns centrum som erbjuder ett stort utbud av caféer, restauranger och shopping.

  Till centrum är det 800 meter eller cirka 2 minuter med buss. Hållplatsen ligger mitt i området.

  Här finns möjlighet att hyra p-plats för bilen.

 • Sanatorievägen, Ulricehamn Sanatorievägen - Fler bilder

  Här erbjuder vi 32 fräscha och ljusa lägenheter i ett trivsamt naturnära område i Sanatorieskogen. 8 av lägenheterna är nyproducerade under 2018. Området består av tvåvåningshus målade i falu rödfärg.

  Lägenheterna på bottenvåningen har egen uteplats och på andra våningen är balkongerna rymliga. Parkeringsmöjligheter finns i området och så även möjlighet till att ladda elbilar. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och diskmaskin.

  Lugnt och barnvänligt läge med närhet till skog och natur samt promenad avstånd till skolor och förskolor. I anslutning till området ligger Lassalyckans fritidsområdet som är en unik anläggning med mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter.

  Med det utmärkta läget är lägenheterna på Sanatorievägen perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!

 • Södra Kyrkogatan, Ulricehamn Södra Kyrkogatan - Fler bilder

  Adress: Södra kyrkogatan 3 A-D
  Mitt i centrum har vi 43 lägenheter med adress Storgatan 36 och Södra Kyrkogatan 3. Läget är mycket lugnt. Närheten till Åsunden och den asfalterade banvallen utnyttjas av många hyresgäster. Lägenheterna har trevliga och omtyckta planlösningar. De flesta med balkong eller uteplats som ligger i västlig riktning. I området finns möjlighet att hyra varmgarage.

 • Solrosvägen 2, 4, 6, 7 och 8, Ulricehamn Solrosvägen 2, 4, 6, 7 och 8 - Fler bilder

  Adress: Solrosvägen
  Solrosvägen 2, 4, 6, 7 och 8 har 68 lägenheter. Området ligger i ett vackert grönområde. Här finns inbjudande gräsmattor, många odlingslotter och härliga lekytor för barnen. Lägenheterna har en öppen planlösning och är ljusa. Här finns också möjlighet att hyra garage/motorvärmarplats för bilen. Bastu, solarium hobbylokal finns på området. Daghem finns på området och skolorna, sim- och sporthall, ishall ligger inte långt från området. Från Solrosvägen är det cirka 1 km till centrum.

 • Stockrosen 9, Ulricehamn Stockrosvägen 6-10 - Fler bilder

  Adress: Stockrosvägen
  På Stockrosvägen 6-10 finns 44 lägenheter. Läget är ombonat och naturnära. Området är byggt runt en innergård. På gården finns tvättstuga och förråd. Det finns också en lekplats till barnen.

  Området, som ligger cirka 2 km från centrum, är byggt i början av 80-talet. Lägenheterna är rymliga, väldisponerade och lättskötta. Samtliga har balkong eller uteplats. I området finns möjlighet att hyra garage och parkering med motorvärmare.

  I närheten, vid Skottek finns en fin badplats. Hit leder en gång- och cykelväg.

  Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik. Nära till skolor. Busshållplats finns i närheten.

 • Storgatan 3, Ulricehamn Storgatan 36 - Fler bilder

  Adress: Storgatan 36 A-B
  Mitt i centrum har vi 43 lägenheter med adress Storgatan 36 och Södra Kyrkogatan 3. Läget är mycket lugnt. Närheten till Åsunden och strandpromenaden som är asfalterad och mycket bra som cykelväg är populärt av många hyresgäster. Lägenheterna har trevliga och omtyckta planlösningar. De flesta med balkong.

Top