Karlslättsvägen 2-9

Adress: Karlslättsvägen
Med adress Karlslättsvägen 2-9 har Stubo 161 lägenheter. Området är grönt och trafikfritt. Här finns inbjudande gräsmattor, egen tennisbana, många odlingslotter och härliga lekytor för barnen. På Karlslätt är skogen närmaste granne med stigar och motionsspår alldeles utanför området.

Stora, soliga balkonger och uteplatser erbjuder fint utsikt över ”stan”. Lägenheterna är välplanerade, rymliga och Ijusa. Här finns också möjlighet att hyra garage eller p-plats för bilen. Bastu, solarium och olika hobbylokaler finns i området.

Daghem och lågstadieskola finns i anslutning till området. Några hundra meter bort ligger gymnasium, sim- och sporthall. Från Karlslätt är det cirka 1 km till centrum. Bussförbindelser precis gatan nedför som tar dig till Jönköping och Borås.

Top