Om Stubo

Kodlås vid ytterdörr

Om oss

Ulricehamn är vår hemmaplan

Vi är Ulricehamns eget bostadsbolag och har därför en särskild uppgift och ett särskilt ansvar: att bidra till samhällsutveckling och tillväxt i kommunen. Det gör vi genom att skapa trivsamma boenden för våra nuvarande och framtida hyresgäster. Det handlar både om att förbättra och modernisera våra nuvarande fastigheter och att bygga nytt.

Integration och social sammanhållning i våra hus är en viktig komponent liksom att vi hela tiden arbetar för skapa hållbara boenden och fastigheter samt arbetar för en hållbar förvaltning.

Vi har varit certifierade enligt miljöledningsstandarden ISO 14001 sedan 2001.

Våra 20 medarbetare arbetar dagligen med att ge bästa möjliga service till våra hyresgäster och att utveckla våra fastigheter. Alla våra medarbetare utgår från vårt huvudkontor på Jönköpingsvägen 53 i Ulricehamn.

Års- och hållbarhetsberättelse 2021

Års- och hållbarhetsberättelse 2021


Års- och hållbarhetsberättelser


Årsredovisningar


Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss:
Det är viktigt för oss på Stubo att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Det gäller oavsett om du är vår hyresgäst, sökande, samarbetspartner eller söker jobb hos oss. Därför vill vi informera dig om att den 25 maj 2018 träder Dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft, vilket innebär att skyddet för dina personuppgifter stärks och kraven på oss som företag skärps.

Som hyresgäst behöver du inte göra något med anledning av den nya lagstiftningen – men avsätt gärna en stund och läs mer här om Stubos behandling av personuppgifter i vår integritetspolicy.

Du är välkommen att kontakta oss info@stubo.se om du har några frågor eller funderingar.

Korta fakta

Bostadsyta: 66 362 kvm
Lokalyta: 9 663 kvm
Antal bostadslägenheter: 1 054
Antal lokaler: 61

Logotyp, Stubo i Ulricehamn

Fastigheter på åtta orter i Ulricehamn

Se våra fastigheter

Information från Stubo

Här kan du läsa om vad vi gör inom Stubo.

Top