Pågående projekt

Stockrosvägen, Ulricehamn

Rivning Stockrosvägen 6-10

Åldrandet av byggnader medför en ökad risk för potentiellt allvarliga skador på byggnaderna. Denna åldring kan påverka byggnadens hållbarhet och funktionalitet över tiden. Även om det finns situationer där underhåll och renovering kan vara effektiva åtgärder för att förlänga livslängden på dessa byggnader, så finns det tyvärr fall där det inte är möjligt eller kostnadseffektivt att genomföra sådana åtgärder.

Under 2024 planeras rivningsarbetet att inledas, vilket kommer att innebära en omfattande process för att säkerställa att rivningen genomförs på ett säkert och effektivt sätt. Målet är att skapa utrymme för framtida utveckling och möjliggöra byggandet av moderna och hållbara strukturer på platsen.

Storgatan 3, Ulricehamn

Byggnation av nya lägenheter på
Storgatan 36

Mitt i centrum har vi 13 lägenheter med adress Storgatan 36. Läget är mycket lugnt och trevligt, nära till allt. Byggnaden ligger i närheten till Åsunden och strandpromenaden som är populärt bland många hyresgäster.

  • Under hösten 2023 kommer alla fönster i fastigheten på Storgatan 36 att bytas ut till 3-glas fönster.
  • 4 stycken nya lägenheter kommer att byggas längst ner i fastigheten.

Byggnation av lägenheterna planeras sätta igång redan fr.o.m. september 2023 och beräknas vara klar under våren 2024.

Färdigställda projekt

Parkrosgatan

Parkrosgatan

På Parkrosgatan (bakom Coop) bygger Stubo 56 st nya hyreslägenheter. Nyproduktionen består av ett sexvåningshus och ett sjuvåningshus.

Typ: Flerbostadshus
Upplåtelseform: Hyresrätter
Cirka hyra: 5674 – 9887kr/månad
Boarea: 41.5 kvm – 74.4 kvm
Antal rum: 1 – 3 ROK
Status: Färdigställt
Planerad inflyttning: december 2022