Sanatorievägen

Här erbjuder vi 32 fräscha och ljusa lägenheter i ett trivsamt naturnära område i Sanatorieskogen. 8 av lägenheterna är nyproducerade under 2018. Området består av tvåvåningshus målade i falu rödfärg.

Lägenheterna på bottenvåningen har egen uteplats och på andra våningen är balkongerna rymliga. Parkeringsmöjligheter finns i området och så även möjlighet till att ladda elbilar. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och diskmaskin.

Lugnt och barnvänligt läge med närhet till skog och natur samt promenad avstånd till skolor och förskolor. I anslutning till området ligger Lassalyckans fritidsområdet som är en unik anläggning med mycket goda träningsmöjligheter året om. Här finns spår och leder sommar som vinter.

Med det utmärkta läget är lägenheterna på Sanatorievägen perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!

Top