Vi söker sommarjobbare!

Är du engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba praktiskt? Då tycker vi att du ska söka sommarjobb hos oss på Stubo!


Sommaren 2019 är bara några månader borta och Stubo har nu glädjen att erbjuda sommarjobb åt ett antal ungdomar under veckorna 25-31. Arbetet består av att jobba med våra inre och yttre miljöer: trappstädning, fönsterputs, sophantering och skräpplockning kommer att vara de huvudsakliga arbetsuppgifterna.
För att trivas med jobbet krävs det således att du gillar fysiskt arbete och att du trivs med att jobba utomhus. Vi förväntar oss också att du är engagerad och serviceinriktad. I gengäld lovar vi dig spännande arbetsuppgifter och härliga arbetskamrater!

Vem kan söka?
Vi vänder oss till dig som är 16-24 år och målet är att så många som möjligt av de som sommarjobbar hos oss på Stubo är boende i våra bostadsområden, men det är inte något krav.
Huvudsaken att du delar vår värdegrund, har en god social förmåga och vill göra skillnad.

Hur söker jag?
Maila din ansökan till  sommarjobb@stubo.se så snart som möjligt, men senast 31 mars. Döp mailet till ”Ansökan sommarjobb”. Därefter kallar vi ett antal sökande till så kallad speed dating, där vi gör kortare intervjuer. Vårt mål är sedan att under april ge besked om du fått jobb hos oss.
Din ansökan ska innehålla uppgifter om dig själv (ålder, utbildning, eventuell tidigare arbetserfarenhet), kontaktuppgifter (adress, mail/telefon) samt gärna lite om vem du är.                                                         

För mer information är du välkommen att kontakta:  Avni Bajrami, Områdeschef på telefon 0321-53 16 59, eller Amanda Qvarfordt, Marknads-och kommunikationsansvarig på telefon 0321-53 16 56.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter