Är du vår nya Bygg-och fastighetschef?

Vår vision är att vara den bästa hyresvärden i vår region. Vi är stolta över att varje dag skapa attraktiva, hållbara och trivsamma boendemiljöer.

Dialog, Engagemang och Ansvar är vår värdegrund och genomsyrar vår vardag.

I rollen som Bygg- och fastighetschef är du en viktig representant för Stubo och medlem i bolagets ledningsgrupp. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt med förmåga att skapa både goda affärer och relationer.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för kort- och långsiktig planering och genomförande av underhåll, reparationer samt ny- och ombyggnationer utifrån tidplan. Du bryter ner bolagets mål till aktiviteter och projekt och ansvarar för styrning av verksamheten inom ditt område. Personalledning är en viktig del i dina arbetsuppgifter. Du motiveras av omväxlande arbetsuppgifter och att få arbeta i en miljö med kontinuerliga förändringar och förbättringar i fokus.

Din bakgrund

Vi tror att du har gymnasieutbildning och gärna relevant högskoleutbildning med byggnadsteknisk inriktning och minst 3 års erfarenhet av liknande arbete och ansvar. Du har erfarenhet av att handla upp och driva projekt samt av arbete i fastighetssystem och andra tekniska system. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse Omfattning: 100% Anställningsform: Tillsvidare Lön: Fast lön, enligt överenskommelse

Vår års- och hållbarhetberättelser (PDF – 5,56 MB)

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2021-04-18. Urval görs löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående.

Jobba hos oss

Alla frågor besvaras av rekryteringsansvarig Carolina Skyldberg, Tel: 0703–151241.