Info från Sappa – Förändring i ert TV-utbud

ATG Live tillkommer i ert TV-utbud

Nu tar vi in en ny kanal i vårt utbud, som kommer att bli tillagd i ert gruppavtalade TV-utbud. Från och med den 11 januari kommer era hushåll kunna se ATG Live. ATG Live visar direktsända trav- och galopptävlingar, från Sverige och världen, varvat med tips, analyser, intervjuer och reportage om trav och galopp, men även övrig sport. ATG Live sänds varje dag, året runt, från cirka klockan 06.00 på morgonen till midnatt, totalt mer än 5 000 timmar per år. Populäraste programmen är direktsändningarna av V75 på lördagar samt travets övriga stora tävlingsdagar, till exempel Elitloppet.

Paramount Network och MTV utgår från ert utbud

Den 27 december upphör Paramount Network som kanal, eftersom programbolaget valt att avveckla kanalen helt. Samtidigt utgår MTV från alla våra grund- och basutbud. MTV kommer dock finnas kvar som kanal i individuella tilläggspaket.

Har ni några funderingar?

Om ni har några frågor om ert utbud, eller behöver kompletterade informationsmaterial i och med förändringen — hör av er till Sappa på forsaljning@sappa.se eller 031-774 10 40.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter