Mer om Storgatan

Gamla lokaler blir nya lägenheter

Moderna bostäder nära Åsunden och Ulricehamns centrum – Nyproducerad 2024. Lägenheterna byggs med mycket hög standard där exempelvis parkettgolv, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin är standard. Badrum helkaklas och hall beläggs med klinker. Rymligt kök och moderna vitvaror. Detta är lägenhetens hjärta och med öppen dörr till den franska balkongen kan man verkligen känna stadens puls.

Vi installerar individuell mätning(IMD) av kall- och varmvatten. Detta för att hyresgästerna ska ha möjlighet att styra kostnaden själva. Lägenheterna har trevliga och omtyckta planlösningar. I området finns möjlighet att hyra varmgarage. Det finns även möjlighet att hyra p-plats, genom en separat kö. Fibernät finns indraget och hyresgästen får själv teckna abonnemang avseende internet/telefoni samt el.

Område: Mitt i centrum har vi 16 lägenheter med adress Storgatan 36. Gång- och cykelavstånd även till badplats, idrottsanläggningar, sim-och sporthall, mataffär samt till Ulricehamns centrum som erbjuder ett stort utbud av caféer, restauranger och shopping. Läget är mycket lugnt, närheten till Åsunden och den asfalterade banvallen utnyttjas av många hyresgäster.

Typ: Bostadslägenheter
Upplåtelseform: Hyresrätter
Cirka hyra: 8138 – 11900kr/månad
Boarea: 40 kvm – 87 kvm
Antal rum: 2 – 4 ROK
Status: Färdigställt
Planerad inflyttning: Mars 2024

• Hyresgästen svarar för TV- och internetabonnemang.
• Hyresgästen svarar för kall-/varmvatten vilket debiteras
separat av hyresvärden genom IMD-mätning.
• El ingår ej. Hyresgästen behöver teckna abonnemang för hushållsel.
• Värme ingår.
• Parkering ingår inte i hyran utan tecknas separat.
• Egen tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin ingår.
• Fransk balkong