Är du vår nya kollega?

Vi söker en Kvartersvärd!

Stubo beskär burkar
En vanlig dag på jobbet!

Vi söker dig som är social, kommunikativ och handlingskraftig. Du tycker att möten med människor är bland det bästa som finns och gör gärna det lilla extra för att få hyresgästerna att trivas. Vidare är det meriterande om du talar fler språk, samt har erfarenhet av enklare reparationer i lägenheter, eller inre/yttre skötsel.

Men viktigast är av allt din personlighet – och att du trivs i föränderlig miljö är inte bara en förutsättning för att du ska lyckas, utan också trivas, i såväl rollen som kvartersvärd samt i bolaget. Här genomsyrar värdeorden ”Dialog, Engagemang, Ansvar” hela organisationen.

I gengäld erbjuds du en viktig roll på ett familjärt och framgångsrikt fastighetsbolag. Du kan se fram emot en varierande vardag, en stor portion frihet under ansvar – och möjlighet att växa i såväl din roll som inom bolaget.

Läs mer om tjänsten här: https://effektiv.se/jobs/kvartersvard-till-stubo/till-stubo/

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter