Vi söker en ny Kvartersvärd!

Personal som ler
Kvartersvärd i ett bostadsområde

Vill du ha en varierande vardag där ingen dag är den andra lik? Där du får arbeta med både händerna och med problemlösning, med hyresgästen i fokus.

Stubo är Ulricehamn och Ulricehamnarna. Med närhet till vatten och natur ligger våra hus. Här hittar man Ulricehamnarnas liv och här skapas minnen, känslor och framtid. Välkommen till Stubo där vi lever efter vår värdegrund Dialog, Engagemang och Ansvar!

Vi är Ulricehamns eget bostadsbolag och har därför en särskild uppgift och ett särskilt ansvar: att bidra till samhällsutveckling och tillväxt i kommunen. Det gör vi genom att skapa trivsamma boenden för våra nuvarande och framtida hyresgäster. Det handlar både om att förbättra och modernisera våra nuvarande fastigheter och att bygga nytt.

Integration och social sammanhållning i våra hus är en viktig komponent liksom att vi hela tiden arbetar för att skapa hållbara boenden och fastigheter samt arbetar för en hållbar förvaltning.

Vi har varit certifierade enligt miljöledningsstandarden ISO 14001 sedan 2001.

Våra 20 medarbetare arbetar dagligen med att ge bästa möjliga service till de vi är till för; våra kunder och att utveckla våra fastigheter. Alla våra medarbetare utgår från vårt huvudkontor på Jönköpingsvägen 53  i Ulricehamn.

Dina arbetsuppgifter:

Helt, rent, snyggt och tryggt är det som ska kännetecknar Stubo, och kortfattat är det vad vårt gemensamma arbete handlar om.

Som kvartersvärd är du Stubos ansikte utåt i våra bostadsområden. Service och närvaro, med allt från allmän reparation till välkomnande och utbildning av nya hyresgäster.

Arbetet är självständigt och du lägger upp din dag efter morgonrunda (rondering av fastigheterna) så att den blir så produktiv som möjligt. Arbetsdagen börjar alltid på huvudkontoret med kollegorna och sen är dagen igång. I ditt dagliga arbete kommer du att möta både kollegor, våra kunder samt arbeta ensam.

Dagliga arbetsuppgifter:

  • Som kvartersvärd ansvarar du för att ditt tilldelade område hålls ”helt, rent och snyggt” – men också för att bibehålla god dialog med kunderna, samt att deras problem/önskemål tas om hand på bästa sätt.
  • Du arbetar för att skapa en god boende- och verksamhetsmiljö där positiva relationer med kunder, entreprenörer samt andra aktörer är en viktig del.

Vidare förväntas personen ge god service och vara en lagspelare. Då kunderna ser på Stubo som deras vänner och ofta har behov av att prata, är det även viktigt att personen själv inte ser de personliga mötena som något ”nödvändigt ont”.

 Andra förekommande arbetsuppgifter är:

  • Genomföra morgonrundor (rondering av fastigheterna)
  • Inre och yttre skötsel av fastigheterna
  • Mindre reparationer och städning
  • Vara behjälplig vid in- och utflyttning av ny kund (besiktning, nyckelhantering och information samt introduktion)
  • Administration (t.ex. beställning av material, informationsbrev, fakturering)
  • I tjänsten kan ingå att medverka i STUBO:s snöberedskap

Om du trivs i en miljö där du får arbeta med varierande uppgifter och på olika typer av uppdrag inom ditt yrkesområde så är detta jobbet för dig!

Din profil:

Vi söker dig som har klipp i stegen och som älskar möten med människor. Som ser varje problem som en möjlighet till något bättre och som fullkomligt utstrålar service och hjälpsamhet.

Du är allmänt händig och har en grundläggande förståelse för hur saker i ett hushåll repareras med rätt verktyg och reservdelar. Du ser helt enkelt dig själv som en person som löser det mesta som kan gå fel i hemmet. Vi kräver inte att du har samtliga behörigheter inom reparation, men vi vill att du har förståelse för arbetet, och en grundläggande förståelse för när en specialist behöver kallas in.

Som person är du flexibel, har ett glatt humör och socialt duktig. Du är prestigelös och hjälpsam; i en liten organisation är det viktigt att vi alla hjälps åt över gränserna. Våra kunder är vår viktigaste resurs och du gör gärna det lilla extra!

Krav:

  • Körkort – för att kunna ta dig mellan uppdragen i ditt tilldelade arbetsfordon.
  • Flytande svenska – pratar du dessutom fler språk så är det mycket meriterande.
  • Grundläggande datorkunskaper – vårt servicesystem är helt digitalt idag.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Lämna din ansökan här

Vi ser fram emot din ansökan senast den 8 november. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Avni Bajrami på 0321-531659 eller avni.bajrami@stubo.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Du skickar din ansökan till Avni.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter