Information med anledning av covid-19

Besöksrutiner på kontoret

Covid-19 har inneburit en hel del förändrade rutiner för oss alla. Vi fortsätter att hålla kontoret på Jönköpingsvägen 53 stängt. Ring därför alltid innan om ni vill boka en tid för att träffa någon av oss.

Kontakta oss digitalt eller via telefon

Du är välkommen att ta kontakt med oss via info@stubo.se eller 0321 53 16 50. En serviceanmälan kan du även göra via Mina Sidor. På Mina Sidor kan du lämna kontakt- och serviceärenden dygnet runt.  Där hittar du också avier och info kopplad till din lägenhet.

Hur vi agerar vid sjukdom

Våra medarbetare är hemma vid förkylningssymtom. Vi vill också att du tar ansvar och ställer in eventuella möten med oss om du har symtom.

Underhåll, felanmälan och reparationer

När vi är i din lägenhet håller vi avstånd. Vi vill att du ska lämna lägenheten under vårt besök. Om det inte är möjligt så måste du vara i ett annat rum. Måste ett akut besök ändå genomföras vid till exempel en vattenläcka kommer Stubos medarbetare använda munskydd /och eller visir samt handskar för att kunna utföra arbetet.

Sätta låset i serviceläge

För att vi ska få tillträde till din lägenhet måste du sätta låset i serviceläge, annars kommer vi inte in. Du sätter låset i serviceläge genom att låsa dörren och sen vrida tillbaka nyckeln så att den står på ”tio i” (tänk på klockan) innan du drar ut nyckeln ur låset.

Vi kommer kontinuerligt att uppdatera information kring detta på vår hemsida.