Åtta nya laddstationer för hemmaladdning hos Stubo

Nu kan du som  hyresgäst hos Stubo ladda din elbil på våra parkeringsplatser.

Med stöd av Klimatklivet har vi installerat 8 laddstationer runt om i Ulricehamns kommun. Klimatklivet är ett statligt investeringsstöd till klimatsmarta åtgärder som minskar utsläppen av koldioxid på lokal nivå.

Som en del i vårt uppdrag arbetar vi med att underlätta för våra hyresgäster att göra miljö- och klimatsmarta val, bland annat genom att verka för omställning till mer hållbar mobilitet. Då blir det självklart att vara med och underlätta för de av våra hyresgäster som vill byta till elbil.

Den viktigaste platsen för laddning av elfordon är i närheten av hemmet. Om vi kan bidra till att fler som bor hos oss kan byta till elbil hjälps vi åt att minska utsläpp av koldioxid och luftkvaliteten i Ulricehamns Kommun förbättras.

De nya laddstationerna finns tillgängliga att  använda. De är placerade i/på:

-Karlslättsvägen 6, Ulricehamn

-Solrosvägen 8, Ulricehamn

-Stockrosvägen 1, Ulricehamn

-Sanatorievägen 51, Ulricehamn

-Avenboksgatan 2, Ulricehamn

-Langes väg 4-8, Gällstad

-Prästgårdsliden 3, Hökerum

-Lenavägen  2-4, Timmele

 

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter