Hyresgästundersökning: Vi vill veta vad du tycker!

Hyresgästundersökning ute nu.
Nu har vi delat ut en undersökning där vi vill veta hur du trivs, hur du upplever din lägenhet och vad vi kan bli bättre på.
Under den senaste veckan har vi i samarbete med AktivBo delat ut en hyresgästundersökning till i stort sett alla våra hyresgäster. Du är anonym gentemot oss, men AktivBo behöver enkätnumren som står tryckta på enkäten för att kunna skicka ut påminnelser till de som inte svarat, och för att kunna dela upp resultatet per fastighet.


Resultatet av undersökningen är viktig för oss och ger oss en god vägledning för vad vi ska jobba med och vilka åtgärder och förbättringar vi ska satsa på. Vi uppmanar er därför att delta i undersökningen!
När svarsinsamlingen är avslutad analyseras svaren och i höst räknar vi med att ha tagit fram tänkbara åtgärder på förbättringar som ni hyresgäster önskar. Håll utkik här på hemsidan för uppdateringar!


Har du frågor som rör undersökningen eller saknar ett formulär går det bra att kontakta Amanda Qvarfordt på 0321 53 16 56 (eller amanda.qvarfordt@stubo.se). Du kan också ringa AktivBo direkt på 08-23 39 85.