Vi söker uthyrningsansvarig

Vår vision är att vara den bästa hyresvärden i vår region. Vi är stolta över att varje dag skapa attraktiva, hållbara och trivsamma boendemiljöer.

Dialog, Engagemang och Ansvar är vår värdegrund och genomsyrar vår vardag.

Arbetsuppgifter
I rollen som uthyrningsansvarig är du Stubos ansikte utåt. Du ger förstklassig service och support till alla våra kunder för bästa upplevelse. Professionalitet både i dialog och hantering av konfidentiell information är av största vikt. Du motiveras av omväxlande arbetsuppgifter och att få arbeta i en miljö med kontinuerliga förändringar och förbättringar i fokus.

Din bakgrund
Du har en teoretisk gymnasieutbildning och minst 3 års erfarenhet av liknande arbete och ansvar. Du har god vana i Officepaketet och erfarenhet av arbete i fastighetssystem/affärssystem eller liknande Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska och gärna ytterligare språk är meriterande. B- körkort är ett krav.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Fast lön, enligt överenskommelse

Ansökan och frågor
Sista ansökningsdag är 2020-03-15. Urval görs löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående. Skicka till carolina@carolinaskyldberg.se, märk din ansökan med ”Uthyrningsansvarig”. Alla frågor besvaras av Carolina Skyldberg, Tel: 0703–151241.

Ulricehamns Tidning-annons (PDF – 649 kB)