Kvartersvärd sökes till Stubo

Är du redo för ett jobb där ingen dag är den andra lik? Ett jobb som innefattar allt från småprat med hyresgäster till lättare reparationer och underhåll i ditt eget kvarter. Vi söker dig som värdesätter mötet med människan, brinner för service och kan lösa det mesta. Är detta du? Tveka inte att söka jobbet som kvartersvärd till Stubo redan idag!

Stubo är Ulricehamns eget bostadsbolag och har därför en särskild uppgift och ett särskilt ansvar: att bidra till samhällsutveckling och tillväxt i kommunen. Stubo är Ulricehamn och Ulricehamnarna. Med närhet till vatten och natur ligger deras hus. Här hittar man Ulricehamnarnas liv och här skapas minnen, känslor och framtid. Deras värdeord Dialog, Engagemang och Ansvar genomsyrar hela Stubo!

Dina arbetsuppgifter 

Som kvartersvärd hos Stubo har du ansvaret för ett eget kvarter. Du arbetar för att skapa en god boende- och verksamhetsmiljö där positiva relationer med kunder, entreprenörer samt andra aktörer är en viktig del. Stubo är stolta över att alltid sätta kundens fokus först, en stor del av ditt arbete är att se kunden och bevaka dennes intressen. Att småprata med kunderna är en självklar del av din arbetsdag.

Vidare innefattar dina arbetsuppgifter:

  • Morgonrundor (rondering av fastigheterna)
  • Inre och yttre skötsel av fastigheterna
  • Mindre reparationer och städning
  • Vara behjälplig vid in- och utflyttning av ny kund (besiktning, nyckelhantering och information samt introduktion)
  • Administration (t.ex. beställning av material, informationsbrev, fakturering)
  • I tjänsten kan ingå att medverka i STUBO:s snöberedskap

Din profil

För att lyckas i din roll som kvartersvärd hos Stubo ser vi att du brinner för service, för dig är service inte bara ett jobb utan en passion. Att vårda kundrelationer är en självklarhet för dig. Då Stubo sätter kundernas fokus främst är det viktigt att du snabbt kan skifta fokus och har ett intresse för att lära dig nya saker, lösa problem och utvecklas i din arbetsroll. Du är händig och kan laga det mesta i ett hushåll. Varje dag möts med ett glatt humör och en positiv syn. Du ger lika gärna en hjälpande hand till kollegor som kunder och chefer.

Krav:

  • Körkort – för att kunna ta dig mellan uppdragen i ditt tilldelade arbetsfordon.
  • Flytande svenska – pratar du dessutom fler språk så är det mycket meriterande.
  • Grundläggande datorkunskaper

Stubo värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Viktigast för Stubo är den rätta personligheten så tveka inte att söka om detta låter som ett jobb för dig!

Övrig information

Placeringsort: Ulricehamn
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Föräldravikariat på 1 år, med möjlighet till förlängning
Arbetstid: Omfattning heltid, mån-tors 6.30-16.00 fre 6.30-13.00
Lön: Individuell lönesättning

Stubo har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 0733205638.
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Ansök tjänsten

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter