Kundundersökning 2023 – din åsikt är viktig !

Hjälp oss att bli bättre – din åsikt är viktig !

Hur trivs du med ditt boende? Vad tycker du om vår service? Vi vill gärna veta hur du trivs hos oss. Dina åsikter är viktiga och vi skulle därför uppskatta om du vill delta i vår undersökning om ditt boende. Svaren hjälper oss på Stubo att se vad vi kan bli bättre på. För oss är det av stort värde att du tar dig tid och svarar på frågorna. AktivBo AB, ett företag med många års erfarenhet av hyresgästenkäter, har fått uppdraget att genomföra undersökningen. AktivBo garanterar att samtliga svar är anonyma gentemot Stubo.

2023-06-19 skickas ett första utkast digital till dig som uppgett telefon och e-post. Till dom som saknar skickas detta via post.

Påminnelser kommer att skickas ut 2023-07-25, 2023-08-02 och 2023-08-16

Vi är tacksamma om du svarar så snart som möjligt. Under hösten 2023 kommer resultatet av undersökningen att presenteras för dig som hyresgäst. Har du synpunkter eller frågor om enkäten kan du kontakta AktivBo på 08-23 39 85 eller info@aktivbo.se. Du är naturligtvis också välkommen att kontakta oss på Stubo för frågor på 0321-53 16 54 eller uthyrning@stubo.se. Tack på förhand för din medverkan!

Other languages

You can also fill out the questionnaire in other languages. www.svar.aktivbo.se

To log in, use the code at the top of your questionnaire.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter