Sappa digitaliserar dina TV-kanaler

Nu moderniserar Sappa sitt tv-erbjudande. Den 12 september går Sappa över till att sända tv-kanaler helt digitalt och de analoga kanalerna, inklusive FM-radio via tv-uttaget, utgår. För dig innebär det en tv-upplevelse med skarpare bild och ljud. Den 12 september kommer du att få digital-TV till din bostad vilket betyder att du får digitala HD-kanaler direkt från ditt antennuttag utan att behöva någon utrustning.

Vad händer nu?

Många tittar redan digitalt och behöver inte göra någonting. Om du tittar på analoga tv-sändningar idag behöver du ändra till digital-tv senast den 12 september 2023.

Kanalplanen ändras

När Sappa basutbud blir digitalt så förändras kanalplanen. Några kanaler tillkommer och några försvinner. Förutom en mycket bättre bildkvalitet.

Har du tilläggstjänster eller fler kanaler via din box/modul?

Eventuella tilläggskanaler/kanalpaket som du har via din nuvarande digitalbox eller TV-modul kommer inte att påverkas. Det fortsätter du att se med samma utrustning som du gjort innan. Basutbudet ovan får du via alla antennuttag i din bostad, vilket innebär att du utan utrustning eller kostnad kan se de kanalerna i flera rum.

All information och tips på hur du ändrar till digital-tv finns på

Sappa.se/digitalisering

Erbjudande

Miss inte kanonerbjudandet på fem valfria kanaler för 99 kr/månaden inkl. utrustning!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter